Αφυγραντήρας Morris μόνο με 129€! σε 12 άτοκες δόσεις

Αφυγραντήρας Morris μόνο με 129€! σε 12 άτοκες δόσεις

Κατάλληλος για μεγάλους χώρους, ακόμα και επαγγελματικούς αφού μπορεί να διαχειριστεί την υγρασία σε 60 τ.μ. έχοντας ισχύ 185W

Απόκτησέ το ΤΩΡΑ από την MEDIA MARKT σε 12 άτοκες δόσεις 

Περιγραφή προϊόντος MORRIS MDE 12290

Ο Morris MDE-12290 είναι ένας αποτελεσματικός αφυγραντήρας κατάλληλος για μεγάλους χώρους, ακόμα και επαγγελματικούς αφού μπορεί να διαχειριστεί την υγρασία σε 60 τ.μ. έχοντας ισχύ 185W.

Με ικανότητα αφύγρανσης 12 λίτρων την ημέρα είναι ιδανικός για χρήση σε όλο το σπίτι ή ακόμα και για επαγγελματικούς χώρους. Ο περιστροφικός συμπιεστής προσφέρει υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή κατανάλωση και πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου κατά τη λειτουργία του, που φτάνουν τα 39dB.

Η δεξαμενή νερού έχει χωρητικότητα 2.5 λίτρα και βεβαίως είναι αφαιρούμενη, ωστόσο υπάρχει και δυνατότητα σύνδεσης σε μόνιμη αποχέτευση μέσω σωλήνα για συνεχή λειτουργία. Στα πλεονεκτήματα της συσκευής συμπεριλαμβάνονται επίσης η αυτόματη απόψυξη, η αυτόματη επανεκκίνηση, η δυνατότητα στεγνώματος ρούχων μέσα στο σπίτι, η λειτουργία χρονοδιακόπτη καθώς και το τριπλό σύστημα καθαρισμού αέρα που περιλαμβάνει φίλτρο με επικάλυψη Nano Silver, φίλτρο ενεργού άνθρακα αλλά και σύστημα καθαρισμού με υπεριώδη φως.

Με τον αφυγραντήρα της Morris θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο όπως επιθυμείς ενώ επιλέγοντας τη λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης ο αφυγραντήρας λειτουργία αδιάκοπα έως ότου αυτά φτάσουν στο 35%. Ταυτόχρονα διαθέτει και ενσωματωμένο φωτισμό οποίος αλλάζει χρώμα ανάλογα το επίπεδο υγρασίας του χώρου.

Απόκτησέ το ΤΩΡΑ από την MEDIA MARKT σε 12 άτοκες δόσεις 

Αφυγραντήρας Morris μόνο με 129€!

Συμπιεστής υψηλής απόδοσης

Ο αφυγραντήρας της Morris εξοπλίζεται με συμπιεστή υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση, ελάχιστο θόρυβο, ενώ η καλή λειτουργία της συσκευής είναι εγγυημένη για πολλά χρόνια. Μάλιστα η εταιρεία προσφέρει 5 έτη εγγύησης για τον αφυγραντήρα και 10 έτη για τον συμπιεστή.

Φίλτρα καθαρισμού & απολύμανση

Ο αφυγραντήρας της Morris διατηρεί μία πεντακάθαρη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Η λειτουργία απολύμανσης του αέρα με υπεριώδη φως (UV Sterilization) σε συνδυασμό με το φίλτρο σκόνης με επικάλυψη Nano Silver και το φίλτρο ενεργού άνθρακα, θα καθαρίσουν την ατμόσφαιρα από δυσάρεστες οσμές, καπνό και θα εξουδετερώσουν χημικά και αέρια.

Μεγάλο δοχείο νερού

Το δοχείο χωρητικότητας 2,5 λίτρων εξασφαλίζει αδιάλειπτη λειτουργία της συσκευής για πολλές ώρες. Άδειασε το δοχείο νερού και τοποθέτησέ το πίσω στην θέση του με μια απλή κίνηση. Η συσκευή θα συνεχίσει την λειτουργία της αυτόματα.

Φωτισμός επιπέδου υγρασίας

Ο αφυγραντήρας διαθέτει και ενσωματωμένο φωτισμό, ο οποίος αλλάζει χρώμα ανάλογα το επίπεδο υγρασίας του χώρου. Ταυτόχρονα, διαθέτει και λειτουργία αυτόματης κίνησης περσίδων για ακόμη πιο αποτελεσματική αφύγρανση.

Απόκτησέ το ΤΩΡΑ από την MEDIA MARKT σε 12 άτοκες δόσεις 

Αφυγραντήρας Morris μόνο με 129€!

Αθόρυβη λειτουργία

Χαμηλή στάθμη θορύβου 39dB (A). Το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου επιτρέπει την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου ή σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειάζεσαι ησυχία.

Με χρονοδιακόπτη

Η συσκευή εξοπλίζεται με χρονοδιακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Έτσι, μπορείς να ρυθμίζεις αυτόματα την ώρα ενεργοποίησης αλλά και τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομείς ενέργεια και κάνεις οικονομία, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζεις τη λειτουργία του αφυγραντήρα ακριβώς για όσες ώρες τον χρειάζεσαι.

Λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης

Η λειτουργία "smart" έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία, διατηρώντας την υγρασία στο χώρου μεταξύ του 50% και 55%, ενώ παράλληλα κάνει μέγιστη εξοικονόμηση ρεύματος.

Εύκολο τέγνωμα ρούχων

Στέγνωσε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Τοποθέτησε τήν απλώστρα ρούχων και τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο με την πόρτα κλειστή και επίλεξε την λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης. Τα ρούχα θα στεγνώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώ ο χώρος θα παραμείνει στεγνός αφού όλη η υγρασία θα καταλήξει στην δεξαμενή νερού του αφυγραντήρα.

Απόκτησέ το ΤΩΡΑ από την MEDIA MARKT σε 12 άτοκες δόσεις 

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλή Άρθρα