Ο Μπραντ Πιτ έβαλε τελεσίγραφο στην Αντζελίνα Τζολί: Η θα υπογράψει το διαζύγιο ή θα φάει πρόστιμο

Ο Μπραντ Πιτ έβαλε τελεσίγραφο στην Αντζελίνα Τζολί: Η θα υπογράψει το διαζύγιο ή θα φάει πρόστιμο

Σύμφωνα όμως με την Sun, ο Μπραντ Πιτ και η νομική του ομάδα αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να υπογράψει επιτέλους τα χαρτιά του διαζυγίου.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ και θα μπορούσαν να περάσουν άλλα τρία μέχρι τελικά ο ηθοποιός να μπορεί να δηλώσει και πάλι ελεύθερος. 

Σύμφωνα όμως με την Sun, ο Μπραντ Πιτ και η νομική του ομάδα αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να υπογράψει επιτέλους τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός ζήτησε από τους δικηγόρους του να βρουν έναν δικαστή που να επιβάλει μια τελική ημερομηνία ή διαφορετικά να της επιβληθεί πρόστιμο. 


Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει υπογράψει ακόμη τα χαρτιά του διαζυγίου 

Μια πηγή κοντά στον Μπραντ Πιτ δήλωσε: «Είναι επιδείξει εξαιρετική υπομονή σε όλη τη διαδικασία του διαζυγίου παρά το γεγονός ότι έφτασε πολλές φορές στα όριά του. Αλλά δεν αντέχει άλλο κι ενώ είναι σχετικά ήρεμος άνθρωπος, κουράστηκε πλέον. Έχει κουραστεί από την συμπεριφορά της Αντζελίνας που το αναβάλει διαρκώς και καθυστερεί μήνα με μήνα το διαζύγιο – σέρνοντάς τον σε μια διαδικασία που νιώθει πως είναι πλέον ένα παιχνίδι για την ίδια». 

Ο Μπραντ Πιτ έδωσε εντολή στην νομική του ομάδα να ζητήσει βοήθεια από τον δικαστή για να επιβάλει μια οριστική ημερομηνία προκειμένου η Αντζελίνα Τζολί να οριστικοποιήσει το διαζύγιο, επιβάλλοντας μάλιστα, μια οικονομική κύρωση αν δεν τηρήσει την ημερομηνία που θα της δώσει ο δικαστής. 

Τα παρακάλια της Αντζελίνα για την επιστροφή του Μπραντ Πιτ 
Η Sun είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο πως η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να καθυστερήσει την διαδικασία της έκδοσης του διαζυγίου σε μια προσπάθεια να κερδίσει πίσω τον Μπραντ Πιτ. Αλλά ο ηθοποιός δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην αγκαλιά της, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει μια αρμονία για χάρη των 6 παιδιών τους. 


Ο Μπραντ Πιτ θέλει να τελειώνει οριστικά με το διαζύγιο για χάρη των 6 παιδιών τους 
Λίγο αργότερα, ένα δικαστήριο έκρινε πως η Αντζελίνα Τζολί μπορεί πλέον να αποχωριστεί το επίθετο του πρώην συζύγου της και να χρησιμοποιεί μόνο το δικό της. Η ίδια δικαστική απόφαση έκρινε αμφότερα και τους δύο ως «ελεύθερους» την ώρα που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί το διαζύγιό τους 

Όμως τώρα, η πηγή αναφέρει στην Sun: «Ο Μπραντ δεν ήταν ποτέ τύπος που δίνει τελεσίγραφα. Αλλά έχει περάσει τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τον τερματισμό του γάμο του και απλά θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και να σταματήσει να σκέφτεται το διαζύγιο». 

Σχετικά Άρθρα

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού
Lifestyle / Celebrities

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού γέννησε το τέταρτο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης
Lifestyle / Celebrities

Συνελήφθη ο Νότης Σφακιανάκης

Η Αστυνομία συνέλαβε τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Αμαλία Κωστοπούλου: Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της μετά το τροχαίο
Lifestyle / Celebrities

Αμαλία Κωστοπούλου: Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της μετά το τροχαίο

Είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Λος Άντζελες πριν από μερικές ημέρες

Κάιλι Τζένερ : Η γκάφα ολκής και η δωρεά 1 εκατ. στην Αυστραλία
Lifestyle / Celebrities

Κάιλι Τζένερ : Η γκάφα ολκής και η δωρεά 1 εκατ. στην Αυστραλία

Μια γκάφα της, προηγήθηκε αυτής της γενναιόδωρης χειρονομίας.

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα