Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 – Τάσεις της μόδας

Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 – Τάσεις της μόδας

Θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, συνυπολογίζοντας και τις προτάσεις των σχεδιαστών μόδας και των hairstylists; Μήπως θέλετε να τσεκάρετε κατά πόσο το χρώμα των μαλλιών σας συνάδει με τις τελευταίες;

1. Unicorn παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά


Η πιο top, η πιο κυρίαρχη, η επικρατέστερη, η…, η…, η… τάση της μόδας για τα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 έχει να κάνει με παστέλ αποχρώσεις, όπως αυτές που βλέπουμε στα γνωστά και πολύ δημοφιλή σήμερα unicorns. Αυτοκόλλητα, μπλουζάκια, αξεσουάρ, διακοσμητικά σπιτιού και ένα κάρο άλλα αντικείμενα με τα συγκεκριμένη μορφή. Δε γινόταν, επομένως, οι ειδικοί της μόδας να μη λάβουν υπ’ όψιν το «πνεύμα της εποχής», εντάσσοντας την παγκόσμια κλίση του καταναλωτικού κοινού στους παιχνιδιάρικους μονόκερους σε ένα σημαντικό κομμάτι της μόδας, δηλαδή στο χρώμα των γυναικείων μαλλιών. Είναι μια ιδέα φρέσκια και σύγχρονη, παιχνιδιάρικη και γλυκιά, σίγουρα εκτός των συνηθισμένων χρωμάτων που έχουμε όλες συνηθίσει να βλέπουμε στα μαλλιά. Εάν είστε από τα κορίτσια και τις γυναίκες που τολμούν, που πειραματίζονται, που θέλουν να διαφέρουν, αλλά και να ακολουθούν τις επιταγές της μόδας, σκεφτείτε να κάνετε μία τέτοια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας.
 

2. Neon χρώματα στα μαλλιά


Πρόκειται για πολύ έντονες, λαμπερές, φωσφοριζέ αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου, του μωβ, του πορτοκαλί, του κόκκινου και του φούξια, χαρακτηριστικά δείγματα των οποίων μπορείτε φυσικά να δείτε στις 3 σχετικές εικόνες. Παραμένοντας σε πιο extreme και σαφώς out – of – the – ordinary χρώματα, οι hairstylists και οι σχεδιαστές μόδας προέβην πολλάκις στην παρούσα πρότασή τους για τα γυναικεία μαλλιά, κατατάσσοντάς τα έτσι ως μία από τις πιο βασικές τάσεις για τα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019. Και αυτή η πρόταση είναι extreme και ασυνήθιστη για τις πιο πολλές από μας, ωστόσο όσες αγαπάτε αυτά τα χρώματα, όσες επιθυμείτε να διαφοροποιήστε από το σύνολο, όσες πιστεύετε ότι σας αντιπροσωπεύουν τέτοιες αποχρώσεις, όσες ακολουθείτε τις τάσεις, είναι αναμφίβολα μία πολύ καλή ιδέα να κινηθείτε σε κάποιο από αυτά τα χρώματα. Μην ξεχνάτε ότι τα neon χρώματα τα είδαμε να πρωταγωνιστούν και στις τάσεις της μόδας γύρω από τα Χρώματα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, γεγονός που σημαίνει ότι είναι γενικότερα must για την τρέχουσα περίοδο.

3. Πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά Σε αντίθεση με τις τάσεις της μόδας στα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 που θα παρουσιάσουμε παρακάτω, μία από τις κύριες προτάσεις των ειδικών για φέτος ήταν τα πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά, αυτά που για να τα επιτύχει μία γυναίκα με φυσικό καστανό χρώμα χρειάζεται αρκετό χρόνο και αναμφισβήτητα ειδική, τακτική και πολύ συγκεκριμένη περιποίηση. Το λεγόμενο ως bleach blonde ταιριάζει σίγουρα σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ωστόσο είναι απαραίτητο ένα πιο έντονο μακιγιάζ ειδικά για τις βραδινές εξόδους αλλά και για τις ηλιόλουστες ημέρες. Όσον αφορά τις πιο σταρένιες και ιδίως τις σκούρες επιδερμίδες, είναι σχετικά ριψοκίνδυνο, οπότε είναι απαραίτητο να έχετε δοκιμάσει σε ψεύτικες τρίχες το εν λόγω χρώμα πάνω σας προκειμένου να δείτε εάν σας ταιριάζει.

4. Μελί ξανθά μαλλιά


Να και η πρώτη από τις τάσεις της μόδας αναφορικά με τα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019 που πλησιάζει κατά πολύ ή ακόμη και εξ ολοκλήρου τους φυσικούς τόνους στην τρίχα αρκετών γυναικών. Ουκ ολίγες οι γυναίκες που έχουν ένα τέτοιο χρώμα στα μαλλιά τους, ενώ η διαδικασία απόκτησης και συντήρησής του από μία γυναίκα με σκούρο χρώμα μαλλιών δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Το συγκεκριμένο ξανθό χρώμα, που μπορείτε να δείτε καλύτερα στις αντίστοιχες φωτογραφίες, είναι γήινο, θυμίζει φυσικό, εναρμονίζεται ευκολότερα με τους τόνους της επιδερμίδας και είναι σίγουρα ένα πολύ γλυκό και chic χρώμα. Μπορεί κάλλιστα να αναδείξει το όμορφο γυναικείο πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Χρειάζεται προσοχή στο νούμερο της βαφής που θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να πετύχετε αποχρώσεις όσο το δυνατόν πιο κοντινές με αυτές των μοντέλων στις εικόνες, ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος να φαίνεται άσχημο το τελικό αποτέλεσμα.
 

5. Σοκολατί καστανά μαλλιά


Μία διαχρονική απόχρωση για τα γυναικεία μαλλιά, το σοκολατί. Είναι ένα φυσικό χρώμα που μοιάζει πλούσιο και … λαχταριστό (!), εφόσον βέβαια είναι σε ένα υγιές μαλλί. Να τονίσουμε ότι δε χρειάζεται και πολλά πράγματα για την περιποίησή του πέρα από σωστή επιλογή της απόχρωσης, κούρεμα ανά 3 με 4 μήνες και σαφώς μια – δυο σταγόνες από ένα ωραίο και μυρωδάτο λαδάκι για τα μαλλιά που θα τα κάνει να φαίνονται ακόμη πιο πλούσια, ακόμη πιο περιποιημένα, ακόμη πιο λαμπερά. Η συγκεκριμένη απόχρωση ταιριάζει σε κορίτσια και γυναίκες κάθε ηλικίας, ενώ έχει την ιδιότητα να κάνει τις μεγαλύτερα ηλικιακά γυναίκες να φαίνονται πιο νεαρές και πιο γλυκές στο πρόσωπο, γνωρίσματα εκ διαμέτρου αντίθετα με αυτά των πολύ ανοιχτών ξανθών μαλλιών. Επίσης, είναι κατάλληλο και για κάθε χρώμα δέρματος, προσδίδοντας στο καθένα και μια διαφορετική οπτική της ζεστασιάς του.

6. Ginger μαλλιά


Οι φυσικές «πορτοκαλομάλλες» –  συγκεκριμένα ginger heads – πάντοτε τραβούν την προσοχή τόσο στο δρόμο όταν τις βλέπουμε όσο και στις πασαρέλες ως μοντέλα γνωστών οίκων και σχεδιαστών μόδας. Χωρίς καμία αντίρρηση, λοιπόν, τα φλογερά ginger χρώματα στα μαλλιά είναι μία από τις top τάσεις της μόδας στα Μαλλιά Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019. Για εσάς που τυγχάνει να έχετε ένα φυσικό τέτοιο χρώμα μαλλιών, το μόνο που χρειάζεται εμείς να πούμε είναι να φροντίζετε για την καλή διατήρηση του χρώματος αλλά και της ποιότητας της τρίχας σας. Για εσάς που θέλετε να το αποκτήσετε, χρειάζεστε:
α) έναν έμπειρο στις βαφές κομμωτή που να μπορέσει με λιγότερη ή περισσότερη προσπάθεια να φτάσει το χρώμα των μαλλιών σας σε αυτή την απόχρωση
β) μία ανοιχτού χρώματος επιδερμίδα που αναδεικνύεται και συνάμα αναδεικνύει αυτά τα μαλλιά
γ) μερικό περίσσιο χρόνο για τη συντήρηση του χρώματος και κυρίως της υγείας των μαλλιών σας
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εν λόγω απόχρωση δείχνει μοναδικότητα, γλυκύτητα, θηλυκότητα, θετική διάθεση και αυτοπεποίθηση.

Σχετικά Άρθρα

Φτιάξε το δικό σου Hair scrub, για μαλλιά πιο υγιή από ποτέ
Lifestyle / Ομορφιά

Φτιάξε το δικό σου Hair scrub, για μαλλιά πιο υγιή από ποτέ

Τα οφέλη και ο τρόπος για να το φτιάξεις μόνη σου

Ομορφιά: Λαμπερές χωρίς μακιγιάζ το καλοκαίρι
Lifestyle / Ομορφιά

Ομορφιά: Λαμπερές χωρίς μακιγιάζ το καλοκαίρι

Η ζέστη και η υγρασία του καλοκαιριού μπορεί να καταστρέψουν και το καλύτερο μακιγιάζ

Το Botox είναι φτιαγμένο από τη πιο φονική τοξίνη στον πλανήτη
Lifestyle / Ομορφιά

Το Botox είναι φτιαγμένο από τη πιο φονική τοξίνη στον πλανήτη

Πως μια δηλητηριώδης νευροτοξίνη έγινε το πιο δημοφιλές φάρμακο που χρησιμοποιείται σχεδόν για τα πάντα.

Καλεσμένη σε γάμο
Lifestyle / Ομορφιά

Καλεσμένη σε γάμο

Τα λάθη ομορφιάς που κάνεις και καταστρέφουν την συνολική εικόνα

Τι φταίει και γκριζάρουν τα μαλλιά πριν την ώρα τους
Lifestyle / Ομορφιά

Τι φταίει και γκριζάρουν τα μαλλιά πριν την ώρα τους

Σχεδόν όλοι φρικάρουν με την πρώτη άσπρη τρίχα που θα εντοπίσουν

Δημοφιλή Άρθρα