Το κόλπο για να μην πετάξεις το κρασί που περίσσεψε

Το κόλπο για να μην πετάξεις το κρασί που περίσσεψε

Σου περίσσεψε κρασί στην ανοιγμένη φιάλη, αλλά δεν σκοπεύεις να το καταναλώσεις άμεσα;

Αντί να το αφήσεις στο ψυγείο (οπού πιθανότατα θα χαλάσει προτού προλάβεις να το χρησιμοποιήσεις), μοίρασε σε παγοκύστες το κρασί που περίσσεψε και τοποθέτησέ τις στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, μετάφερε τα παγάκια σε σακουλάκι ασφαλείας και συνέχισε να τα διατηρείς στην κατάψυξη.

Έτσι, την επόμενη φορά που μια συνταγή θα σου ζητήσει να χρησιμοποιήσεις κρασί, μπορείς να προσθέσεις ένα ή περισσότερα από αυτά τα παγάκια. Βασική προϋπόθεση για να εφαρμόσεις αυτή τη συμβουλή; Το κρασί που θα καταψύξεις να μην είναι ήδη μπαγιάτικο.

Σχετικά Άρθρα

Γαρίδες με ρύζι και παρμεζάνα
Lifestyle / Γαστρονομία

Γαρίδες με ρύζι και παρμεζάνα

Χρειάζονται περίπου 20 λεπτά για να απολαύσετε αυτό το πεντανόστιμο πιάτο

To Mirazur καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο
Lifestyle / Γαστρονομία

To Mirazur καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο

Το γαλλικό εστιατόριο του Ιταλοαργεντινού σεφ Μάουρο Κολαγκρέκο στο Μεντόν της Κυανής Ακτής ανακηρύχθηκε σήμερα καλύτερο εστιατόριο του κόσμου

5 απίθανες εναλλακτικές για το αγαπημένο μας Mojito
Lifestyle / Γαστρονομία

5 απίθανες εναλλακτικές για το αγαπημένο μας Mojito

Το κλασικό mojito «κάνει θραύση» στις προτιμήσεις των ξενύχτηδων το καλοκαιράκι. Τι θα λέγατε όμως, αν δοκιμάζαμε και μερικές παραλλαγές του, εξίσου νόστιμες και δροσιστικές;

Πώς να φτιάξετε το τέλειο Mojito
Lifestyle / Γαστρονομία

Πώς να φτιάξετε το τέλειο Mojito

Η ιστορία του mojito και η τέλεια εκτέλεση

Μελιτζάνες στο φούρνο, σάλτσα και φέτα!
Lifestyle / Γαστρονομία

Μελιτζάνες στο φούρνο, σάλτσα και φέτα!

Πεντανόστιμο, λαδερό, γεμάτο καλοκαιρινή γλύκα!

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα