Το κόλπο για να μην πετάξεις το κρασί που περίσσεψε

Το κόλπο για να μην πετάξεις το κρασί που περίσσεψε

Σου περίσσεψε κρασί στην ανοιγμένη φιάλη, αλλά δεν σκοπεύεις να το καταναλώσεις άμεσα;

Αντί να το αφήσεις στο ψυγείο (οπού πιθανότατα θα χαλάσει προτού προλάβεις να το χρησιμοποιήσεις), μοίρασε σε παγοκύστες το κρασί που περίσσεψε και τοποθέτησέ τις στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, μετάφερε τα παγάκια σε σακουλάκι ασφαλείας και συνέχισε να τα διατηρείς στην κατάψυξη.

Έτσι, την επόμενη φορά που μια συνταγή θα σου ζητήσει να χρησιμοποιήσεις κρασί, μπορείς να προσθέσεις ένα ή περισσότερα από αυτά τα παγάκια. Βασική προϋπόθεση για να εφαρμόσεις αυτή τη συμβουλή; Το κρασί που θα καταψύξεις να μην είναι ήδη μπαγιάτικο.

Σχετικά Άρθρα

Σπονδή: παρουσιάζει έναν καινούργιο θεσμό, το Spondi Hommage
Lifestyle / Γαστρονομία

Σπονδή: παρουσιάζει έναν καινούργιο θεσμό, το Spondi Hommage

Πρόκειται για ένα θεματικό μενού σε ειδική τιμή που θα περιλαμβάνει εμβληματικά πιάτα από το παρελθόν

Φτιάξτε εύκολα σπιτικό γύρο χοιρινό
Lifestyle / Γαστρονομία

Φτιάξτε εύκολα σπιτικό γύρο χοιρινό

Αν αποφεύγετε τον χοιρινό γύρο γιατί σας φαίνεται ανθυγιεινός, αυτή η συνταγή θα τον επαναφέρει στο μενού σας

Chilangos, το νέο μεξικάνικο του Χολαργού
Lifestyle / Γαστρονομία

Chilangos, το νέο μεξικάνικο του Χολαργού

Μία νέα μεξικάνικη taqueria- tequileria, με εξαιρετικό φαγητό και άφθονη τεκίλα

Το θρυλικό Privilege επιστρέφει στην Αθήνα
Lifestyle / Γαστρονομία

Το θρυλικό Privilege επιστρέφει στην Αθήνα

Το Privilege, το θρυλικό club των 90’s ανοίγει ξανά στο Γκάζι

Κορεάτικο Street Food
Lifestyle / Γαστρονομία

Κορεάτικο Street Food

Τοστ με ομελέτα και μπέϊκον

Πρόσφατα Άρθρα