La Casa de Papel: Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες η 3η σεζόν (video)

La Casa de Papel: Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες η 3η σεζόν (video)

Τι περιμένουμε να δούμε?

Ήγγικεν η ώρα. Μετά από ένα και πλέον χρόνο το μεγαλύτερο hype της pop culture των ημερών μας επιστρέφει με την τρίτη του σεζόν. Το La Casa de Papel θα είναι στον αέρα του Netflix από τις 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος και αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Πριν όμως πιάσουμε τους αριθμούς, ας μιλήσουμε για το περιεχόμενο και τα όσα αναμένεται να δούμε στην 3η σεζόν.

Με το τελευταίο trailer το Netflix μας αποκάλυψε ότι η γενική ιδέα της σεζόν είναι η σύλληψη του Rio και η κράτηση του σε άγνωστο μέρος. Η ομάδα θα ανασυνταχθεί για να πάρει πίσω ένα δικό της μέλος. Δεν θα το κάνει όμως έτσι απλά. Θα το κάνει με κρότο. Αυτό μεταφράζεται σε μια ακόμα μεγαλύτερη ληστεία που αφορά το θησαυροφυλάκιο της Ισπανίας και την αρπαγή όλου του χρυσού που φυλάσσεται σε ειδικό θησαυροφυλάκιο στα έγκατα της γης. Φυλάσσεται και είναι αδύνατο να το πάρει κάποιος από κει αφού υπάρχει ειδικός μηχανισμός να πλημμυρίσει η θυρίδα σε περίπτωση που αφαιρεθούν ράβδοι από τη θέση τους.

Ο Professor όμως θα έχει την απάντηση και σε αυτή την απορία. Τώρα βέβαια δεν έχει άπλετο χρόνο να ενορχηστρώσει ένα σχέδιο, ούτε μπορεί να ξαφνιάσει τις αρχές. Τώρα πιάνεται εξ απήνης και καλείται να ακολουθήσει το ένστικτο του σε ορισμένα πράγματα, ενώ την ίδια στιγμή οι ισπανικές αρχές έχουν προετοιμαστεί για την επανεμφάνιση της ομάδας του La Casa de Papel.

Μια ομάδα που μετά τον θάνατο του Oslo και του Berlin στις δύο προηγούμενες σεζόν και φυσικά τη σύλληψη του Rio, φαντάζει πολύ αδύναμη. Γι΄αυτό υπάρχουν οι προσθήκες. Πέραν της Μόνικα που μπαίνει στην ομάδα με το ψευδώνυμο Stockholm και της Ρακέλ που ως σύντροφος του Καθηγητή φέρει το όνομα Lisbon, στο κόλπο μπαίνουν τρεις νέοι χαρακτήρες. Ο Palermo, ο Bogota και ο Marseille. Ο καθείς στον τομέα της ειδίκευσης του.

Προσθήκη υπάρχει βέβαια και στην αντίπερα όχθη, αφού η μεταπήδηση της Ρακέλ στην πλευρά των ληστών, άφησε κενή θέση στην ηγεσία της αστυνομίας. Αυτή αναλαμβάνει η Αλίσια Σιέρα, μια γυναίκα πολύ πιο δυναμική από τη Ρακέλ και χωρίς διάθεση να επιτρέψει στο συναίσθημα να εισβάλλει στη δουλειά της. Μόνο που κι αυτή είναι έγκυος και σίγουρα δε μπορούμε να ελπίζουμε σε μια αδίστακτη  αποτύπωση ενός εκπροσώπου της τάξης και της επιβολής του νόμου.

Όσον αφορά στον Berlin, η ελπίδα να τον δούμε ξανά επιβεβαιώνεται, αλλά προφανώς θα γίνει στη λογική του flashback και όχι για πολύ. Μόνο στα πρώτα δύο επεισόδια έχει παρουσία.

Το Casa de Papel θα κληθεί να απαντήσει με τον τρίτο κύκλο στην πεποίθηση όλων ότι έπρεπε να έχει τελειώσει στην δεύτερη σεζόν. Οι πρωταγωνιστές ισχυρίζονται πως πρόκειται για την καλύτερη σεζόν. Κάτι λογική αν σκεφτούμε πως δεν είναι πια ένα στοίχημα, αλλά ένα ακριβό πετράδι για το Netflix. Γι΄αυτό και το μπάτζετ που διέθεσε ήταν υπερδιπλάσιο. Αρκεί αυτό για να σταθεί όρθια η σειρά; 

Δείτε το Trailer

Σχετικά Άρθρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα παίξει σε σειρά του Netflix
Ψυχαγωγία / TV-Media

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα παίξει σε σειρά του Netflix

Η σειρά έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες.

Peaky Blinders: Πότε θα δούμε την 5η σεζόν?
Ψυχαγωγία / TV-Media

Peaky Blinders: Πότε θα δούμε την 5η σεζόν?

To BBC ανακοίνωσε την ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν

Μπλόκαραν τον Αρκά στο Facebook μετά από αναφορές «δυσαρεστημένων»
Ψυχαγωγία / TV-Media

Μπλόκαραν τον Αρκά στο Facebook μετά από αναφορές «δυσαρεστημένων»

Ανενεργή για μία εβδομάδα θα παραμείνει η επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook

Νέο «διαζύγιο» για το OPEN - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Ψυχαγωγία / TV-Media

Νέο «διαζύγιο» για το OPEN - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

«Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας.

Δημοφιλή Άρθρα