Η Κατερίνα Καραβάτου θα παντρέψει τη Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καραβάτου θα παντρέψει τη Μαρία Ηλιάκη

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη,

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη έχουν μια κοινή ιστορία που χάνεται στα βάθη του τηλεοπτικού χρόνου και ειδικότερα στο πάνελ της εκπομπής «Κους Κους το μεσημέρι». Οι δύο γυναίκες παραμένουν καλές φίλες και όταν η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος πάρουν την απόφαση να παντρευτούν, η φιλία τους θα επισφραγιστεί και με την απαραίτητη κουμπαριά.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή που παρουσιάζει με τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, αφού πρώτα η Μαρία Ηλιάκη τηλεφώνησε στην εκπομπή και προσποιούμενη μια Κρητικιά τηλεθεάτρια τρόλαρε τους παρουσιαστές για την εμφάνισή τους στον δικό τους πολιτικό γάμο. Όταν η ταυτότητά της «τηλεθεάτριας» αποκαλύφθηκε ήρθαν και οι λοιπές ανακοινώσεις εκ μέρους της Κατερίνας Καραβάτου.

«Αχ ηλιθ… Γιατί το έκανες αυτό;  Αυτό θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά και θα σου πω πως θα το πληρώσεις! Όταν θα σε παντρεύω, γιατί να αυτή είναι η είδηση! Εγώ θα τους παντρέψω αυτούς τους δύο. Όταν θα σε παντρεύω, θα σου φέρω τα ειδικά στέφανα που χρειάζονται για να βάλεις μυαλό να πάρεις τον Στέλιο μας! Όχι, θα βγαίνεις εσύ να μου κάνεις φάρσα και δεν θα σε δώσω εγώ στον αέρα. Το κρατάω κρυφό τόσο καιρό! Άτιμη θα το πληρώσεις», είπε χαρακτηριστικά με τη Μαρία Ηλιάκη να σπεύδει να κλείσει το τηλέφωνο διευκρινίζοντας: «Παιδιά, δεν παντρεύομαι ακόμα». Η ανακοίνωση της ημερομηνίας του γάμου, φαντάζομαι, με παρόμοιο τρόπο θα γίνει.

Να σου θυμίσω σε αυτό το σημείο πως η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο σχέσης, ενώ η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για εκείνον ήταν καθισμένη και πάλι απέναντι στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή τους. «Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη», είχε πει η Μαρία Ηλιάκη. Εν αναμονή των κουφέτων, λοιπόν, να σου πω πως ο Στέλιος Μανουσάκης κατάγεται από τα Χανιά και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κρήτη, ενώ παράλληλα εργάζεται και ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη.


Σχετικά Άρθρα

Peaky Blinders: Πότε θα δούμε την 5η σεζόν?
Ψυχαγωγία / TV-Media

Peaky Blinders: Πότε θα δούμε την 5η σεζόν?

To BBC ανακοίνωσε την ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν

Μπλόκαραν τον Αρκά στο Facebook μετά από αναφορές «δυσαρεστημένων»
Ψυχαγωγία / TV-Media

Μπλόκαραν τον Αρκά στο Facebook μετά από αναφορές «δυσαρεστημένων»

Ανενεργή για μία εβδομάδα θα παραμείνει η επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook

Νέο «διαζύγιο» για το OPEN - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας
Ψυχαγωγία / TV-Media

Νέο «διαζύγιο» για το OPEN - Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

«Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας.

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα