Τα πάνω κάτω για τον Γιώργο Λιάγκα!

Τα πάνω κάτω για τον Γιώργο Λιάγκα!

Αλλάζει μέρα και ώρα το Guess my age

Ο Γιώργος Λιάγκας φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από περίπου ενάμιση χρόνο παροπλισμού στο προηγούμενο κανάλι όπου βρισκόταν, τον ΑΝΤ1.

Φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πήρε επ’ ώμου δύο ολοκαίνουργια τηλεοπτικά concepts, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.

Το μεν ένα είναι ένα καθαρόαιμο infotainment μεσημεριανό πρόγραμμα όπου έχει ήδη αφήσει το στίγμα του, το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το δε άλλο ένα πολύ ευχάριστο τηλεπαιχνίδι, το Guess my age, ένα είδος όπου στο παρελθόν ο παρουσιαστής έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία.

Τα πάνω κάτω για τον Γιώργο Λιάγκα!

Έλα όμως που φέτος δεν τού βγήκε όσο θα περίμεναν κάποιοι, ίσως ακόμα και ο ίδιος. Μία απόφαση, λοιπόν, από την πλευρά των ιθυνόντων του καναλιού, είναι αυτή που φέρνει τα πάνω κάτω για τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ίδιος αποκάλυψε για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»:

«Το έχω πει εδώ και καιρό… Η εκπομπή (σ.σ. Guess my age) ήταν για 100 επεισόδια…. Αλλά για να είμαι ειλικρινής αν πήγαινε καλά, τα 100 θα γινόταν 200 επεισόδια, δεν πάει άσχημα, αλλά δεν σκίζει κιόλας, προτίμησε το κανάλι να το βάλει Σαββατοκύριακο και το Boom θα αλλάξει ώρα…»!

Ξεκάθαρα λοιπόν, το τηλεπαιχνίδι σε λίγο καιρό θα «μετακομίσει» κάθε Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί στα 100 επεισόδια που αρχικά είχαν συμφωνηθεί ανάμεσα στον παρουσιαστή και το κανάλι.

Κάτι που σημαίνει ότι σύντομα ο Γιώργος Λιάγκας θα καταλαμβάνει θέση στη μικρή οθόνη και τα σαββατοκύριακα, επτά μέρες την εβδομάδα.

Τώρα τι θα συμβεί στο μέλλον και ποιες θα είναι οι νέες συνθήκες στη συνεργασία ΣΚΑΪ-Λιάγκα, κανείς δεν το γνωρίζει, όμως μέχρι στιγμής οι δύο πλευρές δείχνουν να συμπλέουν…

Σχετικά Άρθρα

«EIKONEΣ»: Το ταξίδι στη Βιρμανία (video)
Ψυχαγωγία / TV-Media

«EIKONEΣ»: Το ταξίδι στη Βιρμανία (video)

Ο Τάσος Δούσης μας ξεναγεί στη Μιανμάρ, μέσα από ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία και τον πολιτισμό της.

Γιατί ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα
Ψυχαγωγία / TV-Media

Γιατί ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στον Γιώργο Λιάγκα

Τα όρια ξεπέρασε, τον προηγούμενο μήνα, ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα του