«Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε» είναι λογικά το mood στη διοίκηση της ΕΡΤ από χτες, καθώς αναγκάστηκε να επιδοθεί σε μια πιρουέτα που θα εντυπωσίαζε ακόμη και τον Αλέξη Κωστάλα. Το θέμα για όλο αυτό το χαμό είναι το χτεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ, το οποίο στην ύλη του ξέχασε να αναγγείλει μια μικρή, ασήμαντη λεπτομέρεια:
Το ότι διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται εκλογές.
Φυσικά, δεν είναι ότι στην ΕΡΤ απλά τζογάριζαν από Ίντερνετ σε αγώνες κρίκετ στη Μιανμάρ και ξέχασαν τη διάλυση της Βουλής – ήταν απασχολημένοι. Συγκεκριμένα, έπαιξαν ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού μας του Αλέξη του Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε το πρόγραμμά του.
Κάποιοι μίζεροι βέβαια άρχισαν τη γκρίνια που δεν κατάφεραν να ακούσουν την διάλυση της Βουλής από την ΕΡΤ, σαν να μην έχουν τόσα κανάλια για να το κάνουν δηλαδή. Για να ικανοποιηθούν, η μεγαλόψυχη ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση ότι sorry (not sorry).
Πηγή: LUBEN