Ο Αμβρόσιος λανσάρει το «αντίδοτο» στον κορονοϊό (video)

Ο Αμβρόσιος λανσάρει το «αντίδοτο» στον κορονοϊό (video)

Ο πρώην Μητροπολίτης έδωσε στους πιστούς αναλυτικές οδηγίες

Δεν πέσαμε κι απ’ τα σύννεφα είναι η αλήθεια με τις «αποκαλύψεις» του Αμβρόσιου, για το «φάρμακο» κατά του κορωνοϊού, αλλά καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσουν να μας εκπλήσσουν (αρνητικά) οι επίγειοι εκπρόσωποι του Θεού.

Ο λόγος για τον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο, ο οποίος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών, στην Ιερά Μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου Αιγιαλείας, επεσήμανε -μεταξύ πολλών άλλων- ότι ένα είναι το φάρμακο για την θωράκιση του ανθρώπου εναντίον της επέλασης του κορωνοϊού και αυτό δεν είναι άλλο από τον… Αγιασμό.

Ο πρώην Μητροπολίτης έδωσε μάλιστα στους πιστούς αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν με τον αγιασμό, ώστε να προφυλαχθούν, χαρακτηρίζοντας τον ως το «αιώνιο και ακατακίνητο φάρμακο».

Αρκεί να προμηθευτείς ένα φιαλίδιο, ψεκαστήρι, μπουκαλάκι κολόνιας, ό,τι έχεις εύκαιρο τέλος πάντων, το φουλάρεις με αγιασμό, ψεκάζεσαι all over the body και είσαι safe.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην αρχή του επίμαχου βίντεο: «Ο αγιασμός είναι φάρμακο και μας σώζει από το κάθε τι. Όσοι τον παίρνουν με πίστη και τον γεύονται και τον μεταλαμβάνουν, γίνεται καθαρή η ψυχή και το σώμα τους. Ο κορωνοϊός είναι μολυσμός του σώματος. Έχω λοιπόν φάρμακο και για τον κοροναϊό. Τον Μεγάλο Αγιασμό».

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται πάλι αγιασμός. Θα το χρησιμοποιείτε ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο και κολλήσατε και θα λέτε ‘’Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με’’». 

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν την εν λόγω «μέθοδο» κομπογιαννίτικη…

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στατιστικά τι απήχηση θα έχει η συγκεκριμένη «πρακτική» στους πιστούς, αλλά κάτι μας λέει ότι αυτή είναι περιθωριακή. Ή μάλλον αυτό θέλουμε να ελπίζουμε.

Αλλιώς, ας ελπίσουμε έστω η ελληνική κυβέρνηση να πάρει κάποια θέση απέναντι σε τέτοιου είδους δηλώσεις (ειδικά απ’ τη στιγμή που ο κορωνοϊός αποτελεί όντως ένα υπαρκτό και εξαιρετικά μείζον ζήτημα για όλους) και δε θα το αφήσει να περάσει όπως συνέβη με την περίπτωση της «θαυματουργής» αλοιφής που λάνσαρε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πολιτικός αρχηγός κόμματος και μέλος της ελληνικής Βουλής…

Σχετικά Άρθρα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: Η νέα τάξη πραγμάτων και ο νεό-σκοταδισμός
Ψυχαγωγία / Ό,τι να ναι

ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: Η νέα τάξη πραγμάτων και ο νεό-σκοταδισμός

Τι συμβαίνει και πως μπορούμε όλοι μαζί να το αντιμετωπίσουμε

Challenge: Νεαροί κρεμάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Ψυχαγωγία / Ό,τι να ναι

Challenge: Νεαροί κρεμάστηκαν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, καθώς δύο νεαροί κρεμάστηκαν στο πίσω μέρος του

Οπαδοί του Ολυμπιακού κατά του VAR
Ψυχαγωγία / Ό,τι να ναι

Οπαδοί του Ολυμπιακού κατά του VAR

Αγανάκτηση και άγχος προκαλεί το VAR στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα