Ελληνικό όραμα: Εκλογές! «Θα φωνάξουμε τον μπόγια»!

Ελληνικό όραμα: Εκλογές! «Θα φωνάξουμε τον μπόγια»!

Με το στόμα… ανοικτό έμειναν όσοι παρακολούθησαν τη διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ», με τους εκπροσώπους των κομμάτων να τσακώνονται με αρκετούς υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Ουσιαστικά, η διακαναλική συνέντευξη του συνασπισμού κομμάτων «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» ενόψει των εθνικών εκλογών μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης με απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Στην «ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ» μετέχουν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων), οι ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) και το Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Η διακαναλική συνέντευξη ξεκίνησε επιθετικά με τον έναν εκπρόσωπο κόμματος από το Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια.

Αυτό ενόχλησε έναν από τους συμμετέχοντες ο οποίος αποχώρησε.

Ήταν ο εκπρόσωπος της ΕΝ.Π.ΑΝ.

Στην συνέχεια προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη ένας άλλος εκπρόσωπος κόμματος αλλά μάταια.

Ο συγκεκριμένος άρχισε να τσακώνεται με κάποιους από το κοινό.

Στην συνέχεια και ενώ συνέχισε να αναπτύσσει τις θέσεις του κάποιος άλλος από το πάνελ αγανάκτησε και του είπε να τελειώνει.

Ακούστηκαν μέχρι και φράσεις «θα φωνάξουμε τον μπόγια», «είσαι αγράμματος και λες βλακείες», «είσαι για ψυχιατρείο και θέλεις ψυχοφάρμακα», «μοιράζεις αυτόγραφα;», «η μάνα σου σε ξέρει;».

Το πάνελ άρχισε να μικραίνει αφού αποχωρούσαν ένας ένας οι εκπρόσωποι των κομμάτων.

Ελληνικό όραμα: Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε

Ποιο είναι το κόμμα που μετείχε στην επεισοδιακή συνέντευξη στην ΕΡΤ

«Ελληνικό Όραμα»: Το κόμμα «Ελληνικό Όραμα» κατέλαβε την τελευταία θέση στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Πρόκειται για ένα κόμμα το οποίο ιδρύθηκε το 2012 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 συμπορευόταν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, περίοδο στην οποία υποστήριζε ότι μας ψεκάζουν χημικά.

Σήμερα το κόμμα αυτό προτείνει 650 ευρώ για βουλευτική αποζημίωση, δεν αναγνωρίζει τον όρο «πρόσφυγας» και «μετανάστης», αλλά μόνο «λαθρομετανάστης» και ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής για βιαστές και εμπόρους ναρκωτικών.

Με ενσωμάτωση 93,76% (μέχρι τις 12:56 της 28ης Μαΐου) το εν λόγω κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό σε όλη την Επικράτεια 0,04%, λαμβάνοντας 1.893 ψήφους, τις περισσότερες εκ των οποίων στην Α’ Θεσσαλονίκης (156).

Το “Ελληνικό Όραμα” ξεκίνησε από τα κινήματα της πλατείας.

Όταν οι πολιτικοί ψήφιζαν τα μνημόνια εμείς κάναμε αγώνα και τρώγαμε τα χημικά.

Συνεχίζουμε αυτόν τον μοναχικό δρόμο και παραμένουμε στον ανηφορικό δρόμο που ξεκινήσαμε από τις 12 Μαρτίου του 2012 μέχρι και τώρα όπου κατεβαίνουμε στις εθνικές εκλογές.

Η έδρα μας είναι στην Αθήνα είμαι εδώ στη Θεσσαλονίκη στη μάνα Σαλονίκη όπως το λέμε για να δω φίλους, συνεργάτες και υποψήφιους βουλευτές, στην Πέλλα στο Ρίζο και στα Γιαννιτσά και σε άλλα μέρη της Βορείου Ελλάδος», έλεγε πρόσφατα ο πρόεδρος, Τάσος Τσανεκλίδης, πτυχιούχος προπονητής ΓΓΑ στο Παγκρήτιο.

Σχετικά Άρθρα

Η φράση Τσίπρα που προκάλεσε ειρωνείες
Επικαιρότητα / Πολιτική

Η φράση Τσίπρα που προκάλεσε ειρωνείες

«Mε την αύξηση των μισθών έρχεται η ανάπτυξη»

Τσίπρας από ΔΕΘ κατά κυβέρνησης: Τρώνε από τα έτοιμα που με κόπο δημιουργήσαμε
Επικαιρότητα / Πολιτική

Τσίπρας από ΔΕΘ κατά κυβέρνησης: Τρώνε από τα έτοιμα που με κόπο δημιουργήσαμε

Στέλνοντας το μήνυμα ότι η χώρα έχει νέα κυβέρνηση αλλά και ισχυρή αντιπολίτευση

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα