Εξαρθρώθηκε «ροζ» κύκλωμα

Εξαρθρώθηκε «ροζ» κύκλωμα

Η ανατριχιαστική κατάθεση 20χρονης: «Πάνω από 50 ραντεβού την ημέρα»

Κύκλωμα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, που δραστηριοποιείτο τουλάχιστον από το 2015, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Οι γυναίκες κρατούνταν με τη βία, τις οποίες εκβίαζαν με διάφορες μεθόδους, σε έξι διαμερίσματα που νοίκιαζε η εγκληματική οργάνωση στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη συνολικά 15 ατόμων, 12 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί, και τρεις Έλληνες, ενώ παράλληλα απελευθερώθηκαν έξι γυναίκες με καταγωγή από τη Μολδαβία -θύματα εμπορίας ανθρώπων- στις οποίες παρέχεται αρωγή και προστασία.

Η πολυμελής εγκληματική οργάνωση εντόπιζε γυναίκες από χώρες του εξωτερικού που βρίσκονταν σε ευάλωτη οικονομική και κοινωνική θέση και στη συνέχεια αφού τις μετέφεραν στην Ελλάδα και τις εγκαθιστούσαν σε διάφορες οικίες της περιοχής των Αθηνών, τις εξανάγκαζαν, με τη χρήση διαφόρων μέσων, να πραγματοποιούν ερωτικά ραντεβού με «πελάτες» στους οίκους ανοχής που κατείχαν.

Μία 20χρονη κοπέλα από τη Μολδαβία, που ελευθερώθηκε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς :

 «...Δούλευα καθημερινά δύο βάρδιες 10:00 έως 17:00 και 17:00 έως 00:00. Πραγματοποιούσα περίπου 30 ραντεβού κατά την πρωινή βάρδια και περίπου 25 ραντεβού κατά την απογευματινή βάρδια ενώ το κάθε ραντεβού κόστιζε 20 ευρώ συγκεκριμένα. Με το πέρας της απογευματινής βάρδιας όλες οι γυναίκες που δουλεύουν στους οίκους ανοχής, πηγαίνουν τα χρήματα στον κεντρικό οίκο ανοχής μέσα σε φάκελο όπου αναγράφεται ο οίκος ανοχής και το όνομα εκδιδόμενης και κλειδώνονταν σε ένα δωμάτιο».

«Το αφεντικό μάς απαγόρευε να έχουμε μαζί μας τα κινητά μας τηλέφωνα στη δουλειά και θα πρέπει να τα αφήνουμε σε συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι το οποίο ελέγχεται από τις κάμερες. Όταν μία μέρα πήρα το κινητό μου στη δουλειά η Α... το κατάλαβε και με χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο και στα πλευρά και την πλάτη».

«Έπρεπε να γίνει επέμβαση επειγόντως. Στη συνέχεια πήγα σε άλλο νοσοκομείο του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι. Σε αυτό το νοσοκομείο έκανα τελικά την επέμβαση για την οποία ο γιατρός μου είπε ότι ήταν δωρεάν, επειδή ήμουν μετανάστρια. Έμεινα για μία μέρα και την επόμενη επιστρέψαμε στο διαμέρισμα που ήμουν φυλακισμένη. Θα ήθελα να αναφέρω ότι στο νοσοκομείο μου είχαν κάνει ράμματα και μου είχαν πει γιατροί να πάω μετά από μερικές ημέρες για να μου τα βγάλουν. Περίπου μετά από μία εβδομάδα πήγα και πάλι για δουλειά, πονούσα και δεν μπορούσα να δουλέψω. Οι πελάτες έκαναν παράπονα. Και όπως μου έλεγε η Α... ζητούσαν τα χρήματά τους πίσω. Εγώ συνέχιζα να πονάω και έπρεπε να πάω και πάλι στο γυναικολόγο. Όταν πήγα, μου είπε ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση στο κεφάλι. Ωστόσο δεν έκανα άλλη εγχείρηση. Έπαιρνα κάτι αντιβιοτικά και συνέχισα να δουλεύω. Μέχρι και την τελευταία μέρα που δούλεψα, αντιμετώπισα τους ίδιους πόνους, μου έδιναν ακόμα και αντισυλληπτικά για να μειωθούν οι μέρες περιόδου μου και να δουλεύω περισσότερο». 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε την 10χρονη στην Θεσσαλονίκη
Επικαιρότητα / Κοινωνία

Αυτή είναι η 33χρονη που απήγαγε την 10χρονη στην Θεσσαλονίκη

Στην δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία της

Πέθανε από κορονοϊό ο ιδρυτής της Βιοϊατρικής Ευάγγελος Σπανός
Επικαιρότητα / Κοινωνία

Πέθανε από κορονοϊό ο ιδρυτής της Βιοϊατρικής Ευάγγελος Σπανός

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατέληξε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο Σωτηρία

Σωτήρης Τσιόδρας: Τι είπε για όσους καταγγέλλουν τους γείτονες
Επικαιρότητα / Κοινωνία

Σωτήρης Τσιόδρας: Τι είπε για όσους καταγγέλλουν τους γείτονες

Διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει το φαινόμενο των καταγγελιών σε γείτονες που βγαίνουν από το σπίτι

Κορονοϊός: Γιατί στοκάρουμε χαρτιά υγείας
Επικαιρότητα / Κοινωνία

Κορονοϊός: Γιατί στοκάρουμε χαρτιά υγείας

Η κρίση των #toiletpapergate και #toiletpapercrisis πέρασε στην Αυστραλία.

Πρόσφατα Άρθρα