Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα

Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκονταν μέσα πάνω από 200 άτομα

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10) στο νυχτερινό κέντρο Toy Room Club, επί της οδού Πανεπιστημίου 10 (Ελευθερίου Βενιζέλου), στο κέντρο της Αθήνας.

Μέσα στο νυχτερινό κέντρο, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, βρίσκονταν πάνω από 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους νεαροί που ακούνε RnB μουσική, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του κέντρου διασκέδασης, φρόντισαν όλος ο κόσμος να απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Η Πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά με αρκετή δυσκολία, λόγω του έντονου καπνού ενώ παράλληλα η κυκλοφορία στην Οδό  Πανεπιστημίου διεκόπη για αρκετή ώρα. Αμέσως μετά έκανε έλεγχο για να διαπιστώσει αν πράγματι όλα τα άτομα κατάφεραν να βγουν από το κλαμπ.

Η φωτιά, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο, επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα γραφείο εντός του κλαμπ, το οποίο ήταν κλειδωμένο, είτε από ξεχασμένο αναμμένο τσιγάρο  είτε από βραχυκύκλωμα.

Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πυρκαγιά μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα δύσπνοιας.

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα