Ισπανία: Ομαδικός βιασμός 20χρονης από τη Νορβηγία

Ισπανία: Ομαδικός βιασμός 20χρονης από τη Νορβηγία

Πέντε Γάλλοι ηλικίας 18-19 ετών συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης από την Νορβηγία

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι οι νεαροί την προσέγγισαν μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, προτού συναντηθεί μαζί τους - Iσπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη»

Πέντε Γάλλοι συνελήφθησαν την Τετάρτη στην Ισπανία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης Νορβηγίδας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπενιδρόμ (νοτιοανατολικά), όπως ανακοίνωσε η ισπανική αστυνομία.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους ερευνητές ότι οι νεαροί Γάλλοι την προσέγγισαν μέσω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, προτού συναντηθεί μαζί τους έχοντας παρέα μια φίλη της. Στη συνέχεια, έμεινε μόνη της με εκείνους στο εξοχικό που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους, όπου τη βίασαν.

Οι δύο φίλες από τη Νορβηγία μπόρεσαν να δώσουν στις Αρχές στοιχεία για την ταυτότητα των πέντε Γάλλων, ηλικίας 18-19 ετών, χάρη στα προφίλ τους στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ένας Γάλλος αστυνομικός πήρε μέρος στην επιχείρηση των Αρχών ο οποίος οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων το πρωί της Τετάρτης, προτού εκείνοι αναχωρήσουν για τη Γαλλία, όπως εξήγησε η ισπανική αστυνομία.

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη», αναφερόμενα στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 18 ετών από πέντε Ισπανούς στην Παμπλόνα (στη βόρεια Ισπανία) το 2016.

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα