Ρωσία: 63χρονος ιστορικός ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε την 24χρονη σύντροφό του (video)

Ρωσία: 63χρονος ιστορικός ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε την 24χρονη σύντροφό του (video)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δολοφόνος πετάει τα μέλη της φοιτήτριας στο ποτάμι.

Δύτες ανέσυραν από ποταμό στην περιοχή Κίροφσκι της Αγίας Πετρούπολης ένα δέμα με μέλη του τεμαχισμένου σώματος της 24χρονης φοιτήτριας Αναστάσια Γιεστσένκο την οποία δολοφόνησε ο Ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκολόφ.

Οι δύτες αναζητούσαν το πτώμα από το Σάββατο, όταν ο Σοκολόφ συνελήφθη στην όχθη του ποταμού Μόικα.

Ρωσία: 63χρονος ιστορικός ομολόγησε ότι σκότωσε και διαμέλισε την 24χρονη σύντροφό του (video)

Ο 63χρονος καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και ειδικός στον Ναπολέοντα, ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου.

Στην αστυνομία ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την παλιά του φοιτήτρια Αναστάσια Γετσένσκο, 24 ετών, με την οποία είχε σχέση. 

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι ο Σοκολόφ σκότωσε την Γεστσένκο στις 7 Νοεμβρίου μετά από καυγά και εν συνεχεία τεμάχισε το πτώμα της, μέρη του οποίου επιχείρησε να ρίξει στο ποτάμι Μόικα.

Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του ενώπιον της δικαιοσύνης, δηλώνοντας ότι προέβη στην πράξη αυτή έπειτα από διαπληκτισμό μαζί της.

«Το τελευταίο διάστημα οι αντιδράσεις της ήταν φοβερές σε σχέση με τα παιδιά μου. Με το που τα ανέφερα άρχισε να εξοργίζεται. Στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο», δήλωσε ο Σοκολόφ.

Ο επιφανής ιστορικός ομολόγησε επίσης ότι πυροβόλησε την 24χρονη ερωμένη του τέσσερις φορές με τουφέκι μικρού διαμετρήματος. Παράλληλα, χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα της ανάκρισης να τεθεί υπό κράτηση. «Το αίτημα του ανακριτή είναι δίκαιο. Συμφωνώ. Μετανοώ».

Το Video

Η Daily Mail έφερε στο «φως» της δημοσιότητας βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από τη στιγμή που ο δολοφόνος προσπαθούσε να πετάξει τα μέλη της φοιτήτριας στο ποτάμι.

Το βίντεο δείχνει τον 63χρονο να πετάει τρία πακέτα στον ποταμό -που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του-, ενώ ένας ποδηλάτης περνάει δίπλα ανυποψίαστος.

Όταν επέστρεψε στο σημείο για να πετάξει και τα υπόλοιπα κουτιά, ο καθηγητής φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε στα παγωμένα νερά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές έως τώρα.

Μετά από αστυνομική έρευνα, το αποκεφαλισμένο πτώμα της νεαρής καθώς και ένα πριόνι γεμάτο αίματα, βρέθηκαν στο σπίτι του ιστορικού.

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα