Ινδία: Το βουνό σκουπιδιών που «καταπίνει» ανθρώπους! (video)

Ινδία: Το βουνό σκουπιδιών που «καταπίνει» ανθρώπους! (video)

Το βουνό σκουπιδιών του Νέου Δελχί εκτείνεται σε μια περιοχή ίση με 40 γήπεδα ποδοσφαίρου και στέκεται επιβλητικά πάνω από κοντινά κτίρια.

Ο χώρος υγειονομικής ταφής Ghazipur στο Νέο Δελχί είναι το υψηλότερο βουνό σκουπιδιών της Ινδίας, που εκτείνεται σε μια περιοχή μεγαλύτερη από 40 γήπεδα ποδοσφαίρου. Προβλέπεται ότι θα αυξηθεί ψηλότερα από το Ταζ Μαχάλ μέχρι το 2020.

Μαζί με τη μυρωδιά, ο καπνός και η ρύπανση από αυτό το βουνό σκουπιδιών λέγεται ότι είναι η «αιτία όλων των ασθενειών» στις γύρω γειτονιές και σύμφωνα με τους ντόπιους, «σκοτώνει με κάθε τρόπο».

Το βουνό σκουπιδιών που «καταπίνει» ανθρώπους! (video)

 «Ήταν μια πλημμύρα σκουπιδιών», λέει ο Kumar. «Είδαμε σωρούς από σκουπίδια που έπεφταν στο λόφο σαν πλημμύρα και ξαφνικά, πέσαμε στο κανάλι. Για μια στιγμή, όλα έγιναν σκοτεινά», είπε στο Al Jazeera.

Ο Κumar ήταν τυχερός. Μια ξαφνική ώθηση από το εσωτερικό του καναλιού τον έσπρωξε στην επιφάνεια και διασώθηκε από τους ντόπιους της αποικίας Mullah, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον περίφημο χώρο υγειονομικής ταφής, έψαξε για την ξαδέλφη του, αλλά δεν υπήρχε ίχνος της.


Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα