Ο κακός χαμός! Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην οικογένεια Αγγελόπουλου!

Ο κακός χαμός! Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην οικογένεια Αγγελόπουλου!

Νέες… φουρτούνες για την οικογένεια Αγγελόπουλου!

Μήνυση κατά του καθηγητή Νευρολογίας που γνωμοδότησε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει «σώας τας φρένας» κατέθεσαν οι δύο γιοι του. 

Νέο «επεισόδιο» στη δικαστική διαμάχη για τη διεκδίκηση της περιουσίας του γνωστού βιομήχανου Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου από τα παιδιά του, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες πυροδοτώντας εξελίξεις στη μακρά αντιπαράθεση.

Η πρωτόδικη δικαίωση, πριν από ένα χρόνο, του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου δε στάθηκε ικανή να βάλει τέλος στον ενδοοικογενειακό «πόλεμο» που όχι μόνο μαίνεται αλλά φαίνεται πως θα έχει συνέχεια και διάρκεια μετά την προσφυγή των παιδιών του βιομήχανου στο Εφετείο αλλά και την κατάθεση μήνυσης εις βάρος του διορισθέντος από το δικαστήριο ανεξάρτητου πραγματογνώμονα, Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας, Νικολάου Σκαρμέα. 

Σε µια προσπάθεια να αντικρούσουν την πρωτόδικη απόφαση, που κατέρριψε τους ισχυρισµούς τους περί ανικανότητας του πατέρα τους να διοικεί τις επιχειρήσεις και απεφάνθη ότι ο Κων. Αγγελόπουλος διατηρεί άθικτες τις νοητικές του λειτουργίες, παρά τα όποια προβλήµατα υγείας αντιµετωπίζει, τα αδέλφια µηνύουν τον κ. Σκαρµέα.

Συγκεκριµένα, βασιζόµενα κυρίως στην έκθεση των τεχνικών τους συµβούλων, καθηγητών Νευρολογίας και Ψυχιατρικής κ. Κωνσταντίνου Βουµβουράκη και Χαράλαµπου Παπαγεωργίου κάνουν λόγο για «µαϊµού» πραγµατογνωµοσύνη, καταλογίζοντας στον δικαστικό πραγµατογνώµονα µεροληψία υπέρ του πατέρα τους.

Η µήνυση που ταράζει ξανά την οικογένεια Αγγελόπουλου

Στη µήνυση που κατέθεσαν πριν από τρεις µήνες (10 Απριλίου του 2019) οι συνιδιοκτήτες του µπασκετικού Ολυµπιακού και παρουσιάζει σήµερα η Realnews κατηγορούν τον κ. Σκαρµέα για ψευδορκία και επιµένουν ότι τα προβλήµατα του πατέρα τους παρακωλύουν την ελεύθερη διαµόρφωση της βούλησής του ή της κρίσης του.

Μετά από εκτενή και αναλυτική καταγραφή της πορείας της υγείας του γνωστού βιοµήχανου, τις τελευταίες δεκαετίες, οι Π. και Γ. Αγγελόπουλος σηµειώνουν: «Η δυσµενής εξέλιξη της διανοητικής υγείας του πατέρα µας παρείχε µια εξήγηση για την αλλοπρόσαλλη συµπεριφορά του τα τελευταία έτη, δεδοµένου ότι πρόκειται για εκφυλιστική και µη επιδεχόµενη ιάσεως νόσο. Στις καθηµερινές σχεδόν επικοινωνίες µας µε τους ιατρούς του γινόµασταν δέκτες των παραινέσεών τους να ενεργήσουµε για την προστασία των συµφερόντων του πατέρα µας, αφού ήταν πλέον σε όλους φανερό ότι ο ίδιος δεν θα ήταν πλέον σε θέση να το πράξει […]. Ηµασταν πλέον αναγκασµένοι να ενεργήσουµε για την προστασία του βαρέως νοσούντος πατέρα µας, αλλά και των εταιρειών του οµίλου µας οι οποίες, λόγω της πλήρους αδυναµίας του να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, αντιµετώπιζαν πιεστικά προβλήµατα λειτουργίας ή µη βιωσιµότητας».

Τι λένε τα παιδιά

Τα παιδιά του Κων. Αγγελόπουλου στη συνέχεια κάνουν λόγο για «ψευδή έκθεση πραγµατογνωµοσύνης» και «δόλια ενέργεια» από την πλευρά του πραγµατογνώµονα, που «έχει πλήρως διαστρεβλώσει την πραγµατικότητα». Υποστηρίζουν ότι άλλα ειπώθηκαν κατά την εξέταση του πατέρας τους από τον αναπληρωτή καθηγητή Νευρολογίας (έτσι όπως βιντεοσκοπήθηκε χωρίς την παρουσία των τεχνικών τους συµβούλων Χαρ. Παπαγεωργίου, καθηγητή Ψυχιατρικής και Κων. Βουµβουράκη, καθηγητή Νευρολογίας-Νευροανοσολογίας) και άλλα γράφτηκαν στην πραγµατογνωµοσύνη. «Αλλα έχουν αποτυπωθεί στο βιντεοσκοπηµένο υλικό και άλλα έχει καταγράψει ο µηνυόµενος στην έκθεσή του. Τα δε προκύπτοντα από το βίντεο δεν αφήνουν, δυστυχώς, αµφιβολία για την πολύ κακή νοητική κατάσταση του πατέρα µας […]. 

Αυτή την εικόνα δολίως διαστρεβλώνει ο µηνυόµενος πραγµατογνώµονας, καταγράφοντας θηριώδη ψεύδη στην έκθεσή του», αναφέρουν τα αδέλφια. Οπως υποστηρίζουν στη µήνυση, ο πατέρας τους αδυνατεί να απαντήσει σε απλούστατες ερωτήσεις (όπως π.χ. πού είναι το γραφείο του) ή να κάνει απλές αριθµητικές πράξεις. Μάλιστα, στη µήνυση παραθέτουν αποσπάσµατα της έκθεσης των τεχνικών τους συµβούλων, που κρίνουν ότι ο Κων. Αγγελόπουλος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την περιουσία του, αλλά και τις γνωµατεύσεις άλλων ιατρών που κατά καιρούς έχουν εξετάσει και παρακολουθήσει την πορεία της υγείας του 74χρονου βιοµήχανου. Παράλληλα, σταθερά σε πρώτο πλάνο των αιτιάσεων των γιων του Κων. Αγγελόπουλου βρίσκεται πάντα η σηµερινή σύζυγός του. Σε εκείνη ρίχνουν ευθύνες για τα οικονοµικά προβλήµατα που ανακύπτουν στις εταιρείες τους.

Πηγή: realnews

Σχετικά Άρθρα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπατής
Αθλητικά / Διάφορα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Μπατής

Μέρα πένθους για το ελληνικό μπάσκετ και την αθλητική δημοσιογραφία

F1: Νικητής ο Φερστάπεν στο Σιλεβερστόουν
Αθλητικά / Διάφορα

F1: Νικητής ο Φερστάπεν στο Σιλεβερστόουν

Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας συμπλήρωσαν το πόντιουμ.

Ο Μάικ Τάϊσον επιστρέφει στα ρινγκ
Αθλητικά / Διάφορα

Ο Μάικ Τάϊσον επιστρέφει στα ρινγκ

Έκλεισε αγώνα στις 12 Σεπτεμβρίου με τον Ρόι Τζόουνς

«Λουκέτο» ενός μήνα στην Ιταλία σε κάθε αθλητική δραστηριότητα!
Αθλητικά / Διάφορα

«Λουκέτο» ενός μήνα στην Ιταλία σε κάθε αθλητική δραστηριότητα!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ιταλία λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού

Δημοφιλή Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα